Csiga visszér


piócák segítenek a visszerek visszérében

Az ökológiai csiganyák kivonat eredendően gazdag kollagénben, elasztinban, allantoinban és más mikrotápanyagokban, melyek rendkívül hatékonyan óvják, hidratálják a bőrt, csökkentik a rajta keletkezett foltokat, feltöltik a ráncokat és sejtmegújító hatásuk van.

Webáruház - simsporttv. Az Armonía Cosmética Natural által forgalomba hozott csiga visszér olyan szabadalmazott technikával vonják ki, visszér csiga során az állatnak semmi bántódása nem esik.

a visszér kezén történik

A csigákat a franciországi Languedoc-Rossellon zóna keleti részének optimális természeti körülményei között tenyésztik, táplálkozásukat kifejezetten a számukra biogazdálkodásban termesztett növényekkel oldják meg. Ezen tényezők és a csiganyák különleges földolgozásának kombinációja egy olyan, a világon egyedülálló kivonási módszert eredményez, mely biztosítja: az első és egyetlen öko igazolással rendelkező csiganyák kivonatot, a csigákkal való maximálisan kíméletes bánásmódot, a konzerválószerek hiányát az alapanyagban.

a visszér aktív megelőzése

Az összetevőt a végtermékbe teszik bele minden egyéb aktív összetevő nélkül. Aloe vera kivonat: a különleges bőrvédő és gyógyító képességéről ismert hatóanyag rendkívüli módon nyugtatja, frissíti a bőrt, javítja állagát, kinézetét és nagyban hozzájárul a hidratálás optimalizálásához.

Különleges hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.

hogyan vagy hogyan kell kezelni a visszér

A klinikai vizsgálatok eredményei:.