Visszérműtét mosonmagyaróvár, Lézeres visszérműtét (EVLA)


mik a foltok a visszeres lábakon

Döntően sebészeti szakorvosi vállalkozásunk óta működik három különböző telephelyen melyek: Sopron Füredi sétány 4. Kapuvár Dr. Lumniczer Visszérműtét mosonmagyaróvár utca 11 és Mosonmagyaróvár Régi Vámház tér A soproni telephelyen ambuláns beavatkozásokat végzünk.

  • Sebészet, kozmetikai sebészet, lézersebészet Sopron!
  • Ambuláns sebészet – Kardirex Egynapos Sebészeti Centrum

Itt működik a lézer sebészeti centrumunk is. Kapuváron a kórházi infrastruktúra felhasználásával úgy nevezett egy napos sebészeti rendszert működtetünk.

Mosonmagyaróváron szintén a kórházi infrastruktúra felhasználásával a súlyosabb esetek megoldására kerülhet sor.

a visszér kezdeti szakaszának kezelési módszerei

Általános sebészet, Egynapos sebészet, bőrsebészet, lézersebészet, kozmetikai sebészet ellátása! Magán és esztétikai sebészet kedvező árak Sopronban! TOVÁBB Általános és egynapos sebészet A korszerű műtéti eljárások és eszközök használatának köszönhetően a beteg a műtét során kisebb megterhelésnek van kitéve, így lehetővé válik — bizonyos műtétek esetében — az eddig több napos kórházi ápolási idő pár órára történő lerövidítése.

Üzenetet küldök!

Ezt az ellátási formát nevezzük egynapos ellátásnak, vagy egynapos sebészetnek. A legtöbb sérv nem okoz életveszélyt, de magától nem múlik el, ezért műtétre lehet szükség a szövődmények megelőzése érdekében. A műtét történhet nyitott, vagy laparoszkópos eljárással. Ezt a szakorvos határozza meg. A visszér betegség tehát ezeknek a vénáknak az elégtelen működése.

mogyoró visszér

Súlyos visszérbetegség esetén mindenképpen a műtéti kezelés ajánlott, mely elejét veszi a további szövődményeknek. A Visszér betegség kezelésére többféle műtét áll a rendelkezésünkre hagyományos, lézeres és minden esetben kezelőorvosa és az visszérműtét mosonmagyaróvár állapota határozza meg melyik megoldás a javasolt. A laparoszkópos eljárásnál a szövetek épek maradnak, a szervezet nem sérül, kizárólag csak az eltávolítandó szerv kerül ki operálásra, ezen eljárás esetén a fájdalom elhanyagólható, minimalizálható.

Rádiófrekvenciás visszérműtét - kíméletes és hatékony A visszérműtét, visszér kezelés esetén az egyik legújabbnak számító F Care System rádiófrekvenciás készülék az eddigi eljárásoknál kíméletesebbnek bizonyult, tekintettel arra, hogy sokkal kisebb hőmérsékleten éri el a kellő hatást, és ezáltal enyhébb a környező szövetekre gyakorolt hatása is.

A lézersebészetben nagy pontossággal irányított lézerfény csak a kóros szövetet párologtatja el, miközben annak környezetét megkíméli, ezért gyorsabb a sebgyógyulás.

A seb gondozása csupán napi két alkalommal, vízzel történő lemosást igényel.

A teljes gyógyulási idő a seb nagyságától függően csupán nap. Sebészi kezelése előbb-utóbb szükségessé válik, azonban az optimális mértékű műtét megválasztása nem könnyű feladat.

Visszérkezelések Visszérbetegségek kezelése A lakosság jelentős részét érintő visszérbetegség kapcsán általában két ok miatt fordulnak orvoshoz a betegek. Elsődlegesen csak esztétikai, de panaszt még nem okozó, kellemetlen felületes, pókhálószerű formái miatt, melyet nem tekintünk műtéti indikációnak, ezért sebészeten, érsebészeten nem is nagyon foglalkoznak ezen elváltozásokkal. A vaskosabb törzsi és mellékági visszerekkel, melyek már nem csak esztétikai panaszokat okoznak, gyakrabban fordulnak sebészeti, érsebészeti ellátásra a betegek.